zondag 1 november 2009

day 25 - einde week 5




Vrijdag was een goede dag. uiteraard niet makkelijk maar toch ongeveer +10.000 euro. 5 weken zijn voorbij en ik sta op +75%. Dat is iets voorlopen op het schema (wekelijks 9.26%, dus cumulatief is dat 55.7% op 5 weken)

Eindelijk!!! De markten, beurzen beginnen terug flink te bewegen. Het was een week om je kalmte te bewaren. Bijvoorbeeld: woensdag keihard naar beneden en tot de laatste second dat Wall Street open was werd er verkocht. Lager en lager, new low na new low. En donderdag (na een stom gemanipuleerd cijfer dat zeker neerwaarts herzien wordt- ofwel Bruto binnenlands product-) was het elke second hoger en hoger.
En vrijdag opnieuw het omgekeerde, om ter laagst tot de laatste second.
opnieuw enkele tienduizenden die hun rekening zagen verdampen. Gelukkig is dit enkel een herverdeling van geld en heb ik waarschijnlijk het geld van 2 gasten hun rekening -elk 5.000 euro- gekregen. Waarvoor dank. 2 domme kloten die dachten dat the sky the limit is en aan het kopen waren.
Echt goed ziet het er niet uit en waarschijnlijk gaat het nog lager. Maar we zien wel, gaat het hoger dan trekken we ook wel ons plan.
Wie terug de link met de trades wil (zoals de eerste dagen) moet het maar vragen. De meeste van jullie zijn toch maar zielige rukkers die effe 20 seconden komen kijken naar resultaten vorige dag (maar kom, vind ik best wel leuk, dat is mijn motivatie) en dan verder doen met gras eten, kauwen, herkauwen, gras eten, dom kijken..... en het gat in de ozonlaag groter kakken.

"The principles of succesful stock speculation arev based on the supposition that people will continue in the future to make the mistakes that they have made in the past"
Vertaling: de wereld loopt gelukkig vol met domme kloten.

1 opmerking:

  1. ik zou het op prijs stellen moest die link er terug komen.

    welk systeem/methode gebruik je voor je entry/exit?

    ik was een week weg vandaar de late reactie.

    goed weekend.

    BeantwoordenVerwijderen