dinsdag 16 februari 2010

bonjoer




...een liedje spookt door mijn hoofd..."What you gonna do when the bad boys come".... ho, gewoon hun geld afpakken en ze weer wegsturen....
Ik heb toch liever dat de bad girls komen. Wat zou ik dan doen....effe nadenken....hmm, ook gewoon hun geld afpakken. Al de rest is miserie.

de markten zijn totaal veranderd sinds midden januari. Hou daar absoluut rekening mee! Er is onzekerheid. Verleden jaar werd er geld naar de banken en economie gepompt, gepimpt dat het een lieve lust was....en waar kwam dat geld vandaan.....van de overheden (van ons dus) en wie ligt er nu onder vuur....de overheden wegens teveel geld uit te geven....oh ja, das allemaal geen probleem, zolang iedereen de obligaties van die lummels wil kopen....Maar nu zijn er barstjes aan het komen. Combineer dat met dit gure winterweer en die barstjes zijn grote barsten geworden door al het zout ertussen.
Zo zijn de markten tegenwoordig; als wolven vliegen ze op de problemen om ze te vergroten en er geld aan te verdienen.....if you don't give them what they want....zoals dat meisje hierboven....

6 opmerkingen:

  1. dat de markten veranderd zijn zie ik duidelijk aan m'n account.. is +/- hetzelfde sinds half januari. Maar zoal je reeds schreef moet je er volledig met je hoofd bij zijn en het is de laatste weken altijd al iets geweest dus van traden is er nog niks in huis gekomen, hetgeen eigenlijk zonde is met die volalitiet de laatste weken.

    eur/usd ferm gestegen => indices omhoog, benieuwd voor hoelang...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. crossy,

    niet met uw hoofd bij? Ja, dan werkt zowiezo niks in trading. Zijt ge zo nen vrouwenzot? Beter traden, al de rest kost u geld.

    Eur/usd pak lager.... zou moeten de aandelenmarkten een stuk lager duwen, maar den Dow en S&P blijven boven de highs van gisteren. Rukkers
    Zal morgenochtend nog eens posten, waren geen makkelijke dagen, maar moeilijk gaat/moet ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik niet zoveel hogere timeframes. 5min het meest en 315, 30, 60 minuten bekijk ik slechts af en toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. vrijdag is het de 3e vrijdag van de maand... dat zou de (tijdelijke) loskoppeling van de eur/usd met de (amerikaanse) markten kunnen verklaren.

    op welke zaken ben je allemaal geabonneerd bij IB?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Straks een commentaar op 2 laatste post crossy

    BeantwoordenVerwijderen