dinsdag 12 januari 2010

vanaf morgen krijgt u ook.....

Ok, blijkbaar zijn niet 100% van de mensen dommerikken (99.99%° , er is iemand die naar de trades vroeg. Dus vanaf morgenochtend krijg je die ook terug. Het zweten van uw dierbare vriend.

Hier en daar is er iemand die de link van deze blog aan een vriend zegt ofzo... en dan krijgt die de reactie: "maar dat kan niet, dat is zever"..... goede raad: die vriend van je is een kalf (gelieve er nog 642 synoniemen bij te verzinnen, ik heb het deftig gehouden)..... wie een uitdaging wil aangaan: dit is echt geld, echte trades, een echte rekening. Wie dit ontkent kan me altijd mailen en we spreken af. Ik krijg 100 euro voor mijn tijd als de bewijzen keihard zijn en jij krijgt 50.000 euro als het vals is.
Maar wie dit in vraag stelt, die is gewoon een dom kalf, die weet niet wat echt is en wat fout en die kent niks van deze wereld en die gelooft het liefst alles wat niet klopt MAAR wel mooi klinkt.
Maar kom, gelukkig is de wereld 'opgevuld' met deze types, anders was er niks te verdienen.
Mofos

Wil je weten hoe ver het staat met deze maatschappij: check deze link. Dan krijg je een beeld van de gemiddelde bezoekers van de grootste keten ter wereld. Je zal je ogen niet geloven als je deze foto's ziet. (niet vergeten naar beneden te scrollen in elke pagina)
Have fun. Het wordt er niet beter op.
http://www.peopleofwalmart.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten